top of page

Gazon Rulou

  Fiecare grădină are o poveste și un stil unic, iar gazonul rulou este cheia pentru a da viață acestei povești! Cu o instalare rapidă și ușoară, gazonul rulou adaugă un strop de prospețime și eleganță fiecărui spațiu exterior. Înlocuind așteptarea îndelungată pentru maturizarea gazonului tradițional, rulourile de gazon vă oferă instant un covor verde perfect. În contrast cu gazonul semănat, care necesită luni pentru a se dezvolta complet, rulourile noastre de gazon sunt mature și pregătite să înfrumusețeze grădina dvs. în mod natural.
  Avantajele rulourilor de gazon sunt:

  • Instalare rapidă: Transformați-vă grădina într-un loc de poveste într-un timp record.

  • Eliminarea timpului de așteptare: Nu mai așteptați 18 luni pentru ca gazonul să crească și să se maturizeze.

  • Recomandat pentru trafic intens: În doar câteva săptămâni, puteți avea un gazon rezistent și pregătit să reziste traficului intens.

  • Flexibilitate în instalare: Indiferent de anotimp, gazonul rulou poate fi instalat cu succes.

  • Garantia rezultatului: Nu trebuie să așteptați luni întregi pentru a vedea rezultatele, gazonul rulou vă oferă imediat satisfacție.

  • Scutit de întreținere intensă: Gazonul rulou elimină necesitatea udării constante, fertilizării și aplicării de pesticide.

Echipa Ecoverde ofera servicii de montare a gazonului rulou

Gazon Prin Însămânțare

Echipa Ecoverde ofera servicii de plantare a gazonului prin insamantare

  Dacă doriți să vă înfrumusețați spațiul exterior printr-un alt mod, gazonul prin însămânțare poate fi alegerea potrivită. Deși diferit de metoda rulourilor de gazon, care transformă peluza într-o singură zi, gazonul prin însămânțare necesită mai mult timp și atenție. Această metodă poate fi abordată în lunile de primăvară, din martie până în iunie, și apoi în toamnă, în septembrie și octombrie.

  Deși procesul este mai complex și implică o muncă mai îndelungată pentru a obține o peluză frumoasă, cu puțină răbdare și atenție, în aproximativ 2-4 săptămâni de la începerea lucrărilor, puteți să vă bucurați de prospețimea unui gazon proaspăt și parfumat.

bottom of page